23 Kasım 2013 Cumartesi

ANKARA TEMİZLİK ŞİRKETİ

ANKARA TEMİZLİK ŞİRKETİ

A.V.M TEMİZLİĞİ
En çok ve en yoğun olarak kullanılan Alışveriş merkezleri kullanım itibariyle en çok kirlenen yerler arasındadır. Kalabalık bir mekanda temizlik yapmak bir o kadar zordur.
Esaslı Temizlik olarak 10 yıldır işinde profesyonel olarak çalışan bir A.V.M ekibi ile sizlere bu doğrultuda hizmet vermek bizleri memnun edecektir.
Esaslı temizlik müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak insanları rahatsız etmeden en kolay ve en pratik yoldan bu temizliği sizler için yerine yapmaktadır.

İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK
İnşaat Sonrası Temizlik aşaması bitmiş kullanıma hazır sıfır binaların kaba ve detaylı ince temizlik hizmetini içermektedir. Müşteriden teslim alınan yer, kullanıma uygun bir temizlik yapıldıktan sonra teslim edilmektedir. İnşaat sonrası bütün temizlik hizmetlerimizde, hizmet süresince kullanılacak olan bütün kimyasallar ve ekipmanlar Firmamız tarafından karşılanacaktır. Yani siz değerli müşterilerimize temizlik sonrası sadece keyifle yerleşme işlemi kalacaktır. Bu doğrultuda bizler siz değerli müşterilerimize uzman kadromuz ve teknik ekipmanlarımızla hizmet vermeyi arzuluyoruz.

DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ
Ankara Temizlik dış cephe ve cam temizliğinde profesyonel kadrosu ve ekonomik uygulamalarıyla sektörümüzdeki öncü temizlik firmaları arasındadır.
Dış Cephe ve Cam yüzeylerin çevre şartlarıyla orantılı olarak üzerlerinde kir tabakası oluşmaktadır. Belli periyotlarla temizliğinin yapılmaması sonucu kir tabakası dış cephe ve cam yüzeylerde geri dönüşümü olmayan zararlar verebilmektedir.
Dış Cephe Temizliklerinde binanın konumu ve yüksekliğine göre keşif personelimiz uygun yöntemi belirlemektedir.

Bu yöntemler nelerdir?

1-Sepetli Vinç Yöntemi: Bu yöntemde personel vinç sepetine emniyet kemeriyle bağlanır. Uygulama Yapılacak binanın ön tarafı vincin durması için müsait olması gerekmektedir.

2-Teleskop Yöntemi: Fazla yüksek olmayan alanlarda tercih edilmektedir. Dış Cephe Temizliği Teleskop denilen sırıklar yardımıyla yapılır.
EV TEMİZLİĞİ
Ev Temizliği hizmetinde sayısız referanslarımız ve Konya'nın her semtine sunduğumuz güvenilir HIZLI SERVİS ve çözüm önerileri ile sizlere de yardımcı olmaktan mutluluk duymaktayız. Ev temizliği konusunda yaptığı işe garanti veren, müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ankara Temizlik bu alanda sizlere en iyi hizmeti sunmak için sadece ev temizliği hizmetlerinde uzmanlaşmış özel ekiplerle hizmet vermektedir.
Ev temizliği hizmetleri evin konumuna göre; boş ev temizliği /eşyalı ev temizliği /boş daire temizliği/ ev halı yıkama temizliği/ boya badana sonrası ev temizliği/yazlık ev temizliği/dubleks ev temizliği gibi birkaç değişik şekilde olabilmektedir. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda evinizin metrajı üzerinden en ekonomik ev temizlik fiyatları ile ekstra hiçbir maliyet çıkarmadan anahtar teslimi ev temizlik, işleriniz ekiplerimizle en iyi şekilde teslim edilir.

HASTANE TEMİZLİĞİ
Hastane temizliğinde amaç sadece kiri yok etmek değil mikrobik florayı da azaltmak olduğundan dezenfeksiyon şarttır. İyi bir yüzey dezenfeksiyonunun sağlanması için uygun dezenfeksiyon malzemesi kullanımı zaruridir. Hastanelerde dezenfeksiyon işleri günlük temizlikte, periyodik temizlikte, olağanüstü durumlarda ve ameliyathane, yoğun bakım gibi özel ünitelerin temizliğinde uygulanmaktadır. Sağlık kurumlarında enfeksiyonların önlenmesi için temizlik hizmetlerine önemli roller düşmektedir. Kullanılan alanının yoğunluğuna göre gün içerisinde birkaç defa dezenfeksiyon işlemi yapılabilmektedir. Bu hizmet açısından da Esaslı Temizlik Konya’daki öncü firmalar arasında gelmektedir.

KAPICILIK HİZMETİ
Kapıcıyı; Kat malikleri kurulu veya bu kurulun verdiği yetkiye dayanarak Yönetim Kurulu yahut Kurulun verdiği yetkiye dayanarak Yönetici işe alır. Biz Ankara temizlik şirketi olarak işe alınan kapıcıların yetiştirilmesi ve hizmet vereceği iş esasına göre eğitilmesi görevini üstlenmiş bulunaktayız. Site sakinlerinin şikâyetleri ve talepleri doğrultusunda günlük bir program esas alınarak çalışmalar sürdürülür.

OTEL TEMİZLİĞİ
Konaklama yerlerinin seçimi esnasında müşteriye seçimi etkileyen kriterler sorulduğunda temizlik ilk sırayı almaktadır. Güler yüzlü iyi hizmet göz önünde bulundurulması gereken önemli konulardır. Esaslı Temizlik olarak otel temizliği ve housekeeping hizmetlerinde tecrübeli personellerimizle siz müşterilerimize çözümler sunmaktayız.


OFİS TEMİZLİĞİ
Ofis temizliği bayan, mı ihtiyacınız oldu? Ofis deki çay servisi, yemek servisi, ofis hizmetleri bayanı, ihtiyaçlarınıza kurumsal ve bireysel çözüm sunan ESASLI  TEMİZLİK, ofis içerisindeki tüm alt hizmetlerde sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Birçok kurumsal referansı ile hizmet veren firmamız 3 yıllık deneyimi ve güçlü alt yapısı ile sizler için en mükemmeli sunmayı taahhüt ve garanti eder. Temizlik Talepleriniz için lütfen müşteri temsilcimizi arayınız.

SİTE TEMİZLİĞİ
Günümüzde insanlarımız apartmanlar ve müstakil evler yerine şehre uzak sitelerde yaşamayı tercih etmektedirler. Siteler şehir merkezinin boğucu havasından ve gürültüden uzak olmasından dolayı sitelerde yaşayan insan sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor.
Sitelerdeki binaların çokluğundan dolayı ister istemez temizlik sorunu ortaya çıkar ve ilgilenilmediği taktirde sitenin kalitesini düşürerek sitenin tercih sebepleri azalmış olur. Sitelerin temizliğinde en çok dikkat edilmesi gereken yerler Blokların önleri ve bitkilerin temizliğidir. Fakat temizlik sitenin her noktasında aynı titizlikte yapılması gerekir.
Şirketimiz anlayışı bakımından sitelerin her noktasına aynı özeni göstererek, sitelerinizi şirketimiz bünyesindeki kaliteli çalışanları ve ekipmanları ile sitelerinizi baştan sona en ince ayrıntısına kadar temizlemek bizim görevimizdir.

MAĞAZA TEMİZLİĞİ
Mağazanıza alışveriş yada başka bir hizmet almak içine gelen müşterilerinizin temiz ve şık görünüme sahip bir mekandan ihtiyaçlarını karşılamaları, hem sizin sağlıklı bir ortamdan ürünlerinizi satmak hem de mağazanıza gelen müşterilerinizin mağazanın temizliğinden etkilenip tercih sebebi olmanızı sağlamak amacı ile mağazanızı temiz tutmak gerekmektedir. Esaslı Temizlik olarak sizlere mağaza temizliği konusunda A'dan Z'ye hizmet sağlamaktayız. Cam temizliği, dış cephe temizliği, zemin temizliği, parke temizliği, eşya temizliği gibi diğer tüm mağaza temizliği hizmeti için gerekli olan tüm ekipman ve deneyimli personele sahip Esaslı Temizlik Firmasından, mağaza temizliği hizmeti konusunda hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

OKUL VE DERSHANE TEMİZLİĞİ
Çocuklarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri adına yapılan temizlik hizmetidir. Esaslı Temizlik olarak, okul temizliği, dershane temizliği, yurt temizliği, kolej temizliği, üniversite temizliği gibi tüm eğitim kurumlarının temizliklerinde yıllardır hizmet sağlayan bir temizlik şirketi olup, okulların dış cephe temizliği, cam temizliği, dış cephe cam temizliği, koridorların temizliği, sınıfların temizliği, tahta ve sıraların temizliği gereken tüm temizlik hizmetlerini sağlamaktadır.

Esaslı Temizlik olarak, Okul temizliği ve tüm eğitim kurumları temizliği hizmetinde gereken tüm ürün ve donanıma sahip temizlik şirketi olup, TSE belgeli temizlik malzemeleri ve profesyonel temizlik ekipleri ile mekan ve zaman ayrımı gözetmeksizin özen ve titizlik içerisinde okul temizliği hizmeti sunmaktadır.

BANKA TEMİZLİĞİ
Deneyimli ekip şefleri denetiminde, banka şubelerinin Genel ve Periyodik temizlikleri ekipler halinde gerçekleştirilmektedir.Cam yüzeylerin iç-dış silinmesi, halı ve koltuklarının yıkanması, yerleşik mekandaki tüm tozun alınması, zemin yüzeylerin temizliği, hijyenin sağlanması, Wc, mutfak vb ıslak hacimlerin temizlenmesi, şirketimiz tarafından belirlenen temizlik hizmet programları çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

CİLA HİZMETİ
Sert zemin cilalamak için iki yöntem kullanılmaktadır. İlk yöntem, zemininizin dayanıklılığını ve parlaklığını size daha çok hissettirir. Bu ilk yöntem mermer, traverten vb. gibi kalsiyum karbonat içeren el değmemiş taşlara uygulanan kristalize cilalama yöntemidir. Kristalize cilalama yöntemi, yapılışı bakımından zor ve uğraş gerektiren bir yöntemdir. Ortalama cila ömrü kullanıma göre değişim göstermektedir ve evlerde 3 yıl, işyerlerinde 1 yıldır. Fakat bu yöntemi uyguladığınız zaman zemininizin bakımı da daha kolay olacaktır. İkinci yöntemimiz ise polimer bazlı cilalarla uygulanan yöntemdir. Polimer cilalar kendi kendine parladığı için herkes tarafından yapılabilen cilalardır. Dayanıklılığı yani ömrü kristalize yöntemine oranla daha azdır. Fakat özellikle PVC kaplı zeminler de kullanılabilen tek cilalama yöntemidir. Bu iki tip cilada uygulandığı zemine kayganlığını kaybettirirler.

MAKİNE SATIŞI
Hizmet vermiş olduğumuz alan doğrultusunda, her türlü makine satışımız mevcuttur.
Bunlar ;
-          Combimat zemin yıkama makinesi,
-          Ranger,
-          Cilalama makinesi,
-          Halı yıkama makinesi,
-          Islak-kuru vaccum,
-          Ve bu makinalar ile ilgili bütün yedek parça satışımız mevcuttur.


Detaylı bilgi için lütfen arayınız.

Kaynak : http://konya-temizlik.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder