23 Kasım 2013 Cumartesi

KONYA TEMİZLİK ŞİRKETİ

1 TESİS YÖNETİMİ

Tesis Yönetiminin amacı fiziki yönetimini üstlenerek  müşterilerimizin ana iş kollarına odaklanmalarını sağlamaktır.

Entegre tesis yönetimi içinde ihtiyacınız olan tüm hizmetleri size özel yaklaşımla tek bir hizmet sağlayıcıdan almanın avantajını sizlere sunmaktayız.

Konya Temizlik Şirketi olarak , size sunduğumuz stratejik ortaklık ve işbirlikçi yaklaşımımız sonucunda tesislerinize uyum sağlayacak esnek hizmet anlayışımızla her zaman yanınızda olmaktan gurur duyacağız.

Konya Temizlik Şirketi olarak hizmet verdiğimiz alanlardaki ortak kullanıma açık tüm fiziksel varlıkların temizlenmesi ve temiz olarak muhafaza edilmesini en büyük amaç olarak görüyoruz . Bunu yaparken de temizliğin rutin ve koruyucu bir özellik taşıması gerektiğini biliyoruz.

Deneyimli ve profesyonel ekibimiz, modern makine, ekipman ve kaliteli ürünlerimiz ile  yaşamın her alanını kusursuz temizlikle göz alıcı hale getirmeyi amaçlamaktayız. Temizlikte amacımız, müşterilerimize doğru makine- ekipman ve bilinçli personelimizle daha hijyenik, daha ekonomik ve daha kaliteli hizmet sunabilmektir.


3 LOJİSTİK VE TAŞIMA

JOYS GROUP  tesis yönetimi kapsamında Personel Taşıma – Yükleme – Boşaltma faaliyetlerinizi de üstlenmektedir.
Ekstra ve dönemsel eleman temini ile firmaların ihtiyaç duyduğu hizmetlere anlık çözümler sağlamaktadır.
Personel sayısının esnekliğinde firmalara bu tip işlerde önemli bir avantaj sağlamaktadır.


4 BAHÇE BAKIM VE HAŞERE İLAÇLAMA

Çevrenizin doğal ve mimari yapısına uygun, estetik güzellik yaratmak bizim işimiz.
Hepimiz doğal ,yeşil bir ortamda kendimizi iyi hissederiz. Güzel bir çevre insan psikolojisi,ruh sağlığı ve bunun yanında beden sağlığı üzerinde çok önemli rol oynar. Güzel bir bahçe paha biçilmez bir nimettir.
Bahçenizden alacağınız keyif strese dönüşmesin! Bahçenizle biz ilgilenelim siz keyfini çıkartın.

JOYS GROUP evinizde veya işyerinizde davetsiz misafirlere karşı sizi ve yatırımlarınızı korur.
Bulunduğunuz ortamda sağlığa zarar veren çeşitli unsurları gidermek için başvurulan ilaçlama yöntemi , her şeyden önce çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde organize edilmesi şart olan ve mutlak uzmanlık gerektiren bir hizmettir.

Bu doğrultuda ilaçlama personelimizin size en iyi şekilde hizmet sunabilmesi için onları periyodik eğitimlerden geçiriyoruz. Yaşadığınız yerin veya işletmenizin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiriyor, yaptığımız düzenli denetimlere ek olarak sizden gelen talepleri de göz önünde bulunduruyoruz.

Amaç uzun vadeli etkin çözüm sağlamaksa o zaman seçiminiz JOYS GROUP olmalıdır

5 TEKNİK DESTEK HİZMETLERİ

JOYS GROUP,tesisinizin ihtiyaç duyduğu desteğe herhangi bir malzeme ve istihdam yatırımı yapmanıza gerek kalmaksızın profesyonel çözümler getirmektedir.

Binanızın, tesisinizin, işletmenizin iç ve dış alanlarında çözüm gerektiren her türlü teknik konuda çözüm ortağınız olarak yanınızdayız.


6 BANQUET / CATERİNG

Giderek daha fazla insanın ev dışında yemek yediği günümüz koşullarında toplu yemek sektöründeki firmaların  en önemli görevlerinden biri , sunulan hizmetin lezzet ve görüntüsünün yanı sıra sağlıklı olmasını da garanti altına almaktır.Kişisel ve toplu hijyen kurallarının yeterince uygulanmamasından kaynaklanacak çeşitli enfeksiyonlar , bir işletmede tazmini mümkün olmayan maddi – manevi kazalara neden olabilir.
Bu gerçeklerden yola çıkan Konya Temizlik çalışanlarına ve üst yönetimine sürekli iyileştirme eğitimleri vererek  ,konusunda uzman , profesyonel teorik ve pratik uygulamalarla devamlı kendisini aşma , hep daha iyiye sahip olma anlayışını benimsemiştir.

BİZİMLE LEZZETE DOYAMIYACAKSINIZ…!


7 BORDROLAMA


JOYS GROUP olarak İşverenlerin çeşitli sebeplerle istihdam edemediği personeli yasal mevzuatlar çerçevesinde kendi bordrosunda tutmakta, böylece İşverenlerin ana faaliyetlerinde yoğunlaşarak tüm bu konularda daha az zaman harcamasını, kaliteli personele ulaşmasını ve maliyetleri düşürmelerini sağlamaktadır.


8 ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ

JOYS GROUP, müşterilerine tam hizmet vermeyi amaçladığı için, sadece kuru temizleme ile yetinememekte, modern çamaşır yıkama üniteleri ile müşterilerinin her türlü çamaşırını yıkamakta, kurutmakta ve ütülemektedir. Böylece kuru temzileme ve çamaşır yıkama işlerini tek elden yürüterek, hem zamandan hem de paradan tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Otel, restoran, catering, kuaför vb kuruluşun çarşaf, yastık kılıfı, nevresim, battaniye, yorgan, havlu vb çamaşırlarını uygun fiyatlara yıkar, ütüler ve söz verdiği tarihte müşteriye teslim eder.


9 DEPO HİZMETLERİ

JOYS GROUP olarak sizlere depo hizmetinde sunacağımız hizmetlerimiz;
·         Lojistik verimliliğin artırılması ve işlem sayısının azaltılması.
·         Bütün konumlarda tam denetim.
·         Sipariş hazırlama işlemlerinin gerçek zamanlı olarak denetimi.
·         Operatörlerin verimliliğinin denetimi.
·         Teslimat sırasındaki hataların ortadan kaldırılması.
·         Sipariş hazırlığı ve gönderiminin hızlandırılması.
·         Siparişlerin teslimat sürelerinde iyileştirme.
·         Tedarik zinciri içinde birçok alanda sürelerin kısaltılması.
·         Fiziksel ve insan kaynaklarının daha yararlı kullanımı.
·         Son kullanım tarihi veya bilinmeyen etkenler nedeniyle meydana gelen kayıpların önemli oranda azaltılması.

10 CİLA HİZMETİ

Mermer, traverten, granit, taş, çini, seramik, vinil, marley, linolyum ve epoksi yüzeyler de dahil olmak üzere; farklı temizlik ürün ve programlarının uygulanmasını gerektiren tüm yüzeylerin bakım ve temizliğini, piyasadaki en kaliteli, doğa dostu sert zemin ürünleri ile garantili olarak yapmaktadır.

Mermer, çini, granit, seramik, pvc zeminlerin temizliği ve cilalanması, zeminin korunması ve estetik bir görünüm kazanması için periyodik zamanlarda yapılması gerekmektedir. Hizmete zemin fizibilitesi yapılarak başlanır, zemine göre makine ve cila maddesi kullanılarak; uzun ömürlü, parlayan ve kolay temizlenen zemini, JOYS GROUP kullanımınıza hazırlar.


11 DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Günümüzde değişen şartlara ve yeni binalardaki giydirme cephelere istinaden binalarınızın görsel açıdan da farklı hizmetlere ihtiyaç doğmaktadır. Dış cephe camların temizlemesi ve dolayısıyla bu işin profesyonel bir ekip tarafından yapılması gerekli hale gelmiştir. Biz JOYS GROUP Firması olarak gerekli ekipmanlar ve profesyonel kadromuzla bina, plaza, apartman, ev, ofis ve her türlü mekanın dış cephe cam silme ve temizliğini en iyi şekilde yapıyoruz.

Dış cephe cam silme plaza, apartman, çok katlı binaların dış cephe cam temizliği konusunda hizmet veren temizlik şirketimiz, binanın durumuna göre sepetli vinçli ekibimiz ve dağcı cam silimi elemanlarımız ile dış cephe cam temizliği hizmeti vermekteyiz.





Evinizin inşaat sonrası temizlik hizmetleri için doğru ve güvenilir çözüm olan KONYA TEMİZLİKinşaat sonrası temizlik baştan aşağı en ince ayrıntısına kadar düşünüp temizliyor ve sizler için en hijyenik ortanı sağlıyor. Boya, alçı ve kireç lekelerini parke ve duvarlarınıza hiçbir zarar vermeden özel temizlik malzemeleri ile çıkararak tertemiz yapıyoruz. Sizler için en iyisini düşünüp uygulayan firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için bizi arayınız. 

Kaynak : http://konya-temizlik.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder