23 Kasım 2013 Cumartesi

KONYA TEMİZLİK ŞİRKETİ


Konya’da 2009 yılında Selçukluda merkez ofisi kurulan firmamız, kurulduğu günden itibaren, sektörde lider olmayı ve siz müşterilerin takdirini kazanmayı başarmış, kalite konusunda ödün vermeyen, konusunda profesyonel çözümler üreten, sizin konya temizlik firmanız olmayı hedefleyerek faaliyetlerine devam etmektedir. Sektöründe deneyimli ve tecrübeli genç beyinlerden oluşan takımımız kurulduğu günden bu yana güvenirliği ve müşterisinin memnuniyetini en üst seviyede tutarak gelişmesini ve büyümesini sürdürmüştür.
Hizmeti sunuşumuz ve her durum için sağladığımız özel avantajlarından dolayı Konya’daki birçok resmi ve özel sektörler, KONYA TEMİZLİK firmasını tercih etmiştir.
Sizde ESASLI TEMİZLİK ailesinin avantajlarından yararlanmak için bizi arayın.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Vizyonumuz ve misyonumuz ışığında; değerli olan tüm müşterilerimizle çözüm ortağı olarak hareket etmek, işimize ve kişilere saygılı davranarak, güvenilir , kaliteli, modern ekipmanlar ile donatılmış personel ile hizmet vermek ve Kalite, Çevre  Yönetim Sistemini Şartlarına Uymak  ve Etkinliğini Sürekli Olarak İyileştirmek ve geliştirmek temel felsefemizdir.


Kaynak : http://konya-temizlik.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder